Nie mogę tego uruchomić z moim pendrivem. Bardzo frustrujące. Prawie się poddałem!t, wybaczcie moją literówkę: Mam Fiata 500, a nie 500L.
Potrzebuję adaptera USB "passthrough", który wysyła zasilanie TYLKO przez jeden port, a dane I zasilanie przez drugi. Myślałem, że to właśnie dostaję przez Amazon, ale okazuje się, że jest to technicznie "hub" i dlatego nie spełnia zadania.
Jednak poszedłem "na dół i brudno": Mam pendrive 32 GB z moją biblioteką mp3 podłączony do portu USB w schowku i odbiornik Bluetooth Miccus podłączony do gniazda "aux". Aby zasilić Miccus, mam kabel wychodzący ze schowka, wzdłuż szwu w konsoli, do gniazda 12 V, gdzie mam podłączoną podwójną ładowarkę USB.
Szczerze mówiąc, w tej chwili jestem na dole, ponieważ Miccus wyzionął ducha. Jednak zdecydowana większość recenzji Miccusa była zachwycająca; więc w nadziei, że po prostu dostałem zły, zwracam go do Amazon i moja wymiana powinna dotrzeć jutro.
Mam większość tej samej muzyki na karcie SD mojego telefonu, która znajduje się na pendrive w samochodzie; ale tak naprawdę chcę Pandory, Tune-In Radio i wielu innych aplikacji audio do strumieniowania przez stereo Fiata. Działało pięknie przez kilka dni i mam nadzieję, że znów zadziała przez dłuższy czas
Paweł